Nieuws

27-07-2021
Het zal jullie niet ontgaan zijn dat de COVID-richtlijnen voor onder andere evenementen voortdurend aan verandering onderhevig zijn. 
Het is in de huidige situatie dan ook niet mogelijk om de vijfde editie van The Original 80s Party verantwoord te gaan organiseren. 
Het zou jammer zijn als na alle intensieve en kostbare voorbereidingen het evenement niet, of slechts in een sterk afgeslankte vorm, zou kunnen doorgaan. 
Omdat jullie als trouwe, enthousiaste bezoekers het verdienen om op een andere manier het lustrumfeest te vieren, hebben wij als organisatie dan ook het moeilijke besluit moeten nemen om ook dit jaar ons bruisende jaren tachtig feest niet door te laten gaan. 

20-03-2020

Inmiddels zijn de voorbereidingen gestart voor The Original 80s Party 2020.

_________________________________________________________________________________

2019 UITVERKOCHT!

25-10-2019

Te Koop bij The Original 80s Party: I Love 80’s Music…
Terug naar de tijd van de walkman, de kubus, opgekamde kapsels, beenwarmers en kleding in felle neon kleuren. Maar ook de tijd van synthpop, new wave, MTV, Live Aid en nieuwe popidolen als Prince, Madonna en Doe Maar.
Voor I Love 80´s Music ging Godfried Nevels in gesprek met 28 iconische popsterren van de jaren tachtig. Hoe hebben ze het succes van de jaren tachtig beleefd? Hoe kijken ze daar nu op terug? En hoe is hun leven en carriėre na de jaren tachtig verlopen? Interviews die opmerkelijke verhalen en bijzondere anekdotes hebben opgeleverd. Zoals de transformatie van Terence Trent D’Arby in Sananda Maitreya, de cruciale beslissing van Mark King om van het drumstel naar de basgitaar over te stappen, de depressie van Kim Wilde en haar terugkeer op het podium, een persoonlijke terugblik van Jermaine Jackson op zijn broer Michael en nog veel meer!

19-10-2019

In samenwerking met Plus – Nico de Witt worden er elke zaterdag tot aan 26 oktober twee ticketnummers bekend gemaakt die getrokken zijn uit alle verkochte entreekaarten voor The Original 80s Party. Toon jouw winnende ticket aan de informatiebalie van Plus aan de Musketiersveld 115 in Apeldoorn en ontvang een cashback card ter waarde van het aanschafbedrag van € 20,50. Je kunt de cashback card besteden bij alle Plus winkels in Nederland.

Deze week hebben de kaarthouders van volgende ticketnummers een cashback card gewonnen:

  • 024
  • 33817950         (barcodenummer van een digitale entreekaart)

Van harte gefeliciteerd en veel plezier tijdens het winkelen bij Plus en tot ziens op The Original 80s Party op 26 oktober.

Dit is de laatste trekking!

________________________________________________________________________________________________________

21-9-2019

The Original 80’s Party presents… The 80s Alternative stage! 

De “kleine zaal” zal dit jaar worden ingericht in de stijl van een alternatieve hang-out. Apeldoorn kende in de jaren tachtig legendarische uitgaansgelegenheden.

Dit jaar zullen de broers Peter en Paul van Laaren de muziek verzorgen. Met hun 30 jaar ervaring geen zijn de heren geen onbekenden in het Apeldoornse muziekcircuit.

Als Disk Jockeys bij onder andere swingcafé “De Swing” en poppodium “Gigant” maakten zij furore en ze zijn nog steeds actief. Wat hen uniek maakt is het draaien van voornamelijk alternatieve muziek in ieder genre en decennia. Ze draaien de plaatjes zonder praatjes. 

Tijdens The Original 80s Party wordt op The 80s Alternative Stage herinneringen opgehaald uit de krochten van de Pop, New Wave, Rock, Rap, Ska, Neue Deutsche Welle maar vooral door de nummers die jij wilt horen!

Als tegenhanger van de dance hits door Radio10 in de Discozaal en de meezingers in het café is The 80s Alternative stage a great place to hang out?

________________________________________________________________________________________________________

17-9-2019

Een toost met een heerlijk glas IL Martello wijn op de samenwerkingsafspraak tussen Slijterij & Wijnkoperij Hamer en The Original 80s Party.

Vol enthousiasme worden de voorbereidingen getroffen om The Original 80s Party voor de vierde keer tot een succes te maken. Op zaterdag 26 oktober worden de dranken verzorgd door Slijterij & Wijnkoperij Hamer uit Wenum-Wiesel. Een gevestigde naam in Apeldoorn en omgeving als het gaat om hun specialisatie in wijnen, dranken en de drankvoorzieningen bij feesten en partijen.

In vorige edities was er al een goede samenwerking en dit jaar wordt dat verder uitgebreid.

Hamer heeft een eigen merk kwaliteitswijn op de markt gebracht onder de naam IL Martello. The Original 80s Party is dé plek bij uitstek om het grote publiek hiermee kennis te laten maken. Deze heerlijke wijn zal in alle zalen worden geschonken. Maar er is iets nieuws…

In het gezellige Café dat dit jaar wordt ingericht voor het evenement kun je met je vrienden of vriendinnen plaatsnemen aan de bar of aan één van de knusse tafeltjes om van IL Martello te genieten of om een lekker biertje te drinken. Dit alles onder het genot van muziek en authentieke aankleding uit de jaren tachtig.

Kom jij ook?

Kaarten zijn onder andere te koop bij Slijterij & Wijnkoperij Hamer: Zwolseweg 300, 7345 AJ Apeldoorn.