The Original 80s Party

The Original 80s Party

3 weeks 1 day ago

Een cool idee voor de hete zomer!

Terwijl je lekker op vakantie bent, ergens op een terras zit, lekker in de tuin ligt of keihard aan het werkt bent kun jij je steentje bijdragen zodat The Original 80s Party op 27 oktober voor de derde keer weer een onvergetelijke avond wordt…

Denk tijdens deze hete zomer eens relaxed na over de coolste muziek uit jouw jeugd en laat ons weten welke muzikale pareltjes jij graag wilt horen tijdens de reis terug naar de jaren tachtig die wij allen weer gaan maken tijdens The Original 80s Party.

Swingende nummers horen wij graag op de dansvloer in de grote zaal maar natuurlijk is er ook ruimte voor diverse soorten muziek in het muziekcafé.
Dus ook alle neerlandici, alto’s, volkszangers, hardrockers, kakkers, rasta’s, schuifelaars, boerûh en andere muziekliefhebbers kunnen het hart ophalen en de sfeer van vroeger herbeleven tijdens het gaafste jaren tachtig feest van de Veluwe. Laat je tips achter op deze Facebookpagina en wie weet gaat het publiek helemaal uit z’n dak bij jouw muzikale herinneringen.

Trouwens vergeet niet al vast toegangskaarten te bestellen op www.80sparty.nl
Ook zijn kaarten te koop bij de kassa van Plus – Nico de Witt, de meest verantwoorde supermarkt aan de Musketiersveld 115 in Apeldoorn. Alleen bij Plus krijg je er een leuke verrassing bij!

Geniet van de zomer en graag tot ziens tijdens The Original 80s Party op 27 oktober in de voormalige Zwitsalfabriek in Apeldoorn.

The Original 80s Party

1 month 1 week ago

Kaartverkoop is inmiddels in volle gang bij Plus Nico de Witt Apeldoorn.

The Original 80s Party

1 month 1 week ago

Aanstaande zondag 8 juli om twaalf uur precies is het zover…

Dan start de verkoop van kaarten voor The Original 80s Party 2018. Maak vanaf aanstaande zondag gebruik van het voordeel op www.80sparty.nl

Maar dat is nog niet alles; The Original 80s Party komt naar je toe deze zomer…

Wij zijn er trots op dat wij dit jaar samenwerken met Plus – Nico de Witt. Deze meest verantwoorde supermarkt van Apeldoorn heeft ons uitgenodigd om op zondag 8 juli de voorbereidingen te starten in de supermarkt aan de Musketiersveld 115.

Dus… vanaf twaalf uur gaan de deuren van de winkel open en liggen er voor een vriendenprijs kaarten voor je klaar. Alleen zondag 8 juli kun je ze daar kopen voor € 17,50 én je krijgt er ook een leuke verrassing bij!

Wij zien je graag op zondag 8 juli bij Plus of op The Original 80s Party op 27 oktober in de voormalige Zwitsalfabriek in Apeldoorn.

Toegangskaarten zijn € 19,50 in de voorverkoop. Tijdens de “Plus-actie” geldt de vriendenprijs van € 17,50. Onze prijzen zijn per stuk en zonder aanvullende kosten.

The Original 80s Party

2 months 1 week ago

The Original 80s Party updated their cover photo.

The Original 80s Party

2 months 1 week ago

Hoort, zegt het voort!

The Original 80s Party vindt dit jaar plaats op zaterdagavond 27 oktober 2018...

Zet het vast in je agenda!

Binnenkort vertellen we je meer.

The Original 80s Party

3 months 2 weeks ago

The Original 80s Party updated their cover photo.

The Original 80s Party

9 months 1 week ago

Nog even na genieten van The Original 80s Party 2017 met deze aftermovie.

The Original 80s Party 2017 aftermovie.

The Original 80s Party

9 months 1 week ago

The Original 80s Party shared a link.

Optreden van The ReVue Boney M Show bij The Original 80s Party 28 oktober 2017.

The Original 80s Party

9 months 1 week ago

De eerste foto’s staan op www.80sparty.nl