Nieuws

Promo youtube 2018!

KLIK HIER.

Zondag 8 juli start de voorverkoop van toegangskaarten online en bij:

supermarkt Plus – Nico de Witt in Apeldoorn.

Alleen op 8 juli zijn vanaf 12:00 uur aan de Musketiersveld 115 in Apeldoorn kaarten te koop voor een vriendenprijs van €17,50!

Online zijn zo lang de voorraad strekt kaarten te koop voor €19,50 (incl fee). The Original 80s Party heeft een beperkt aantal kaarten dus op is op…

Bestel hier je kaartenErik de Witt met tekst.JPG

Op naar 3 editie 27 oktober 2018.

__________________________________________________

We zijn weer UITVERKOCHT.

Er zijn dus GEEN kaarten meer aan de deur te koop!


Dit jaar komen DJ’s Rene Verkerk en Lindo Duvall.

Voordat Rene Verkerk achter de ‘wheels of steel’ belandde, verdiende een nog jonge René Verkerk zijn eerste centjes in de HEMA. Maar al snel kwam de in 1970 geboren Verkerk erachter dat de radio toch ietwat beter bij zijn gezicht stond. Zo kwam René in 1995 bij Radio 10 terecht en werd hij onder meer de sidekick van Tom Mulder in de ochtendshow van laatstgenoemde.

Lindo Duvall is al jarenlang een vertrouwde stem op de Nederlandse radio. Zijn passie voor muziek en dj-en begint al op jonge leeftijd als hij aan 2 schoolvrienden vraagt of hij op een feestje ‘ook eens een plaatje mag draaien’. A DJ is born! Met zijn eigen drive-in show komt hij op elke plek in Nederland en België en sinds 1998 is hij ook op de radio te horen. Lindo werkte de afgelopen jaren o.a. bij Radio 10, Radio 538, Radio Veronica en Decibel.

De voorverkoop met 20% korting is nu gestart

en loopt t/m 11 mei 2017.  Inmiddels gestopt!

Daarna wordt de normale voorverkoop €19,49 (incl €0,99 service kosten).

Aan de kassa €22,50.

 Klik HIER voor je kaarten.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.